26 de setembre del 2015

Un e-mail per al vostres amics indecisos

He enviat aquest e-mail als meus amics indecisos. El comparteixo per si us pot servir.

Títol: Abans de votar demà

Benvolguda Júlia,

mai fins ara havia enviat missatges amb contingut polític abans d'unes eleccions, però davant la transcendència especial de les de demà, permet-me que comparteixi amb tú unes breus reflexions.

Dins les múltiples opinions que els ciutadans de Catalunya tenim cara a les eleccions de demà, tots estem d'acord en voler un país pròsper, net, just, i avançat.

T'animo a que et miris aquests dos estudis. Els seus autors els han fet amb rigor i sense apriorismes.

http://www.ccncat.cat/wp-content/uploads/2014/11/2012_Octubre_Latur-a-la-Catalunya-Estat.pdf

http://www.ccncat.cat/wp-content/uploads/2014/09/CCN_Com-es-distribueix-la-corrupci%C3%B3-pol%C3%ADtica-a-Espanya.pdf

T'animo també a que consideris per què en Josep Maria Forné, president de la Federació Catalana de Bancs d'Aliments, encapçala a Lleida la llista de Junts pel Sí.

O per què en Manuel Pousa, el "pare Manel", un dels activistes socials més respectats de Catalunya a través de la seva Fundaciò Pare Manel, hi va com a suplent a la llista de Barcelona.

O per què la Victòria (Viqui) Molins, la "hermana del Raval", que ha dedicat tota una vida als marginats, és una dels 120.000 catalans que s'han apuntat a la candidatura.

O per què els economistes catalans de prestigi internacional, que han estudiat o treballen a Harvard, Columbia, Princeton, MIT, Berkeley, London School of Economics estan tots, sense excepció, a favor d'un Estat propi. 
http://www.wilson.cat/ca/comunicats-conjunts/item/243-comunicat-col%C2%B7lectiu-wilson-eleccions-del-27-s-2015.html

O per què tots els grans científics catalans de renom mundial, alguns candidats al Nobel, també s'hi han pronunciat a favor.
https://www.google.es/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/cientifics-prestigi-mundial-solliciten-vot-per-junts-pel-4527045&ved=0CBsQFjAAahUKEwjd6-nFrZTIAhVELhoKHQKFCEk&usg=AFQjCNGsLEv1UqAlhAQ0CqBGFl89aoR4uQ&sig2=VgE6k-6ZA_iTzyXI8X5thw

Dit això, vota el que vulguis, només faltaria. Tan sols volia compartir amb tu aquesta informació.

Una abraçada,

Rafa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada