28 de setembre del 2012

Campanya "Apadrina un indecís!!"

Un altre bon amic m'ha passat aquesta iniciativa, i m'ha demanat que li doni difusió.  Aquí va.

Benvolgudes amigues, amics, companyes, ex-companys, familia i altres conegudes i coneguts en general,

Tranquil·litzeu-vos! res de greu ha passat. Però si que us vull demanar excepcionalment un petit esforç que us farà sentir com mai. 

Feia dies que tenia un neguit que no aconseguia sortir: carregava el pes de sentir-me immòbil i inútil en aquest moment on tots aquells que volem un món millor i per tant una Catalunya Independent tenim molt a guanyar i no ens enganyem... també hi podem perdre.

Apadrina un indecís!!! 

Què és un indecís?
Em sembla que tothom sap que és un indecís, no us vull avorrir amb això. Si que voldria afegir que per mi un indecís és a més a més un conformista, algú que prefereix un món més avorrit, homogeni, injust, vulnerable i mediocre, en definitiva un món molt més pobre (i no precisament en el sentit monetari)., 

Què vol dir apadrinar un indecís?
Apadrinar un indecís no té res a veure amb portar-li la mona de pasqua, es refereix a tres coses molt concretes:
  • Buscar una coneguda o conegut que dubti que un estat Català és el millor per Catalunya, Espanya i el món.
  • Raonar i convèncer-lo que voti aquest Novembre qualsevol formació que defensi activament un referèndum per l'autodeterminació.
  • Raonar i convèncer-lo que arribat el dia de la consulta voti que si a un món millor, que voti si a la futura Catalunya Independent!!!
Podeu imaginar què se sent quan has apadrinat un indecís? o millor encara, dos o tres!!!
Aquells que volem la independència no ens podrem perdonar mai haver-la desitjat des de la tranquil.litat de casa. És el moment de deixar de banda allò de: jo no voto, no m'agrada CiU, o mira que fan aquells o els altres!. Deixem tot això per més endavant, ja en tindrem de temps per discrepar, això si que us ho puc prometre.
I una última petició que no havia fet mai fins ara: per un vegada demano que feu córrer aquest email que em crema a les mans, el feu còrrer tant com pugueu.

1 comentari: